O nas

Verjamemo, da največ dosežemo, če delamo s srcem in tesno sodelujemo. To se odraža v vseh naših interakcijah. Tako v prijaznem opomniku za sodelavca kot tudi v iskreni čestitki ob pomembnih dosežkih naših poslovnih partnerjev.

Spoznajte nas

Kdo je Sidoksis?

Smo podjetje Sidoksis d.o.o., družba, katere poglavitna naloga je razbremenitev podjetij, ki želijo svoj pomemben čas posvetiti čemu drugemu kot shranjevanju ter arhiviranju dokumentov.

Zavedamo se, da je hitra ter enostavna izmenjava informacij na današnjem globalnem trgu ključnega pomena – izredno pomembna za uspeh podjetja. Nenehni pritiski konkurenčnih podjetij zahtevajo konstantne izboljšave tako pri vas kot pri nas.

Naše vodilo je ostati vodilno podjetje v tem segmentu, zato težimo k inovativnim rešitvam ki uporabniku na enostaven način omogočajo arhiviranje, shranjevanje ter iskanje potrebne dokumentacije, obenem pa tudi kronološko shranjevanje sprememb dokumentov.

Naš paradni konj je družina Sidoksis, 9 programskih rešitev za vse težave.

Družina Sidoksis

SidoksisDMS

Razumemo, kako pomemben je vaš čas. Zato smo raziskali trg, potrebe ter želje uporabnikov ter prišli do najhitrejše ter najugodnejše rešitve. Družina rešitev SidoksisDMS. Gre za spletno rešitev upravljanja dokumentov ter informacij, poslovnih informacij ter sporočil. Družina rešitev SikosisDMS povezuje internet programsko okolje ter druge tehnološke platforme, ki jih uporabnik želi vključiti v delovni proces.

Za znižanje stroškov poslovanja je veliko načinov, toda le malo načinov je tako učinkovitih in enostavnih kot je družina rešitev SidoksisDMS .

eDOKUMENT

Rešitev za e-upravljanje dokumentov; pregledno, urejeno in hitro dostopno.

eRacuni

Rešitev za digitalizacijo, zajem, reševanje in elektronski arhiv prejetih računov.

OCR

rešitev za razpoznavo vsebine in avtomatizacijo procesa prejetih računov.

Pošljite nam povpraševanje in v nas prepoznajte novega partnerja.

Scroll to Top